My Debut Album

Asslamualaikum
Ni la hasilnya bila ikut arahan Tag. COpy & Paste je pun  Credit to Kelly 3572.  Sorry bro artikel ko pun aku copy.. hahaha
Tapi bila tengok hasilnya, memang lawak dan kelakar la.
So, macamana wujudnya album dan gambar kat bawah ni?
1 – Open http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random. The first random Wikipedia article you get is the name of your band.
2 – Open http://www.quotationspage.com/random.php3. The last four or five words of the very last quote of the first page is the title of your debut album.
3 – Open http://www.flickr.com/explore/interesting/7days. Third picture, no matter what it is, will be your album cover.
4 – Use Photoshop/Paint or similar to put it all together.
5 – Post it to your Blog with Title “My Debut Album” and TAG other persons.
Nama band aku: Robert Bradley
Tajuk album:      Plenty of work to do.
Tak sedap langsung album aku.. Tiada nilai komersial.. Jadi Selamat MengeTAG

nampak sangat aku banyak keje tapi malas nak buat.. hahaha

By The Way… sesiapa yang mahukan Teh Daun Raspeberry boleh hubungi saya je… Stok baru dah sampai lagi…

One Response to My Debut Album

  1. mijoe berkata:

    salam Zairol

    sihat ke? lama tak nampak kat alam cyber?

    baby dan ibunye sihat ke?

    tq sebab sudi layan assignment yang ntah apa2 tuh..he he

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: