Gathering TAHAPIAN at Tasik Perdana

Assalamualaikum..

Kepada bebudak tahap batch PMR94 dengan batch SPM96, hari ni 17 Januari 2010 tercatatlah sejarah dimana kita berjaya berkumpul seramai lebih kurang 36 orang dewasa semuanya, belum campur budak-budak lagi.. so seperti yang aku tulih kat Facebook, kat bawah ni gambar full resolution yg boleh korang copy dan cuci. kalau kat facebook kecik sgt.. ok enjoy..

Gambar dari rombongan lelaki

Semua Rombongan Tahapian dgn pasangan masing-masing ( kalau ada ) ke tasik Perdana. Tiada dalam gambar: Fitri & Faisal Shukri (Chai)

Sekian Wassalam, insyaallah ada masa kita organise lagi acara seperti ini ok…

p/s seronok bila dok cerita balik pasal hal-hal sekolah… perangai semua maintain je..

2 Responses to Gathering TAHAPIAN at Tasik Perdana

  1. Fitri berkata:

    Tahniah Zairol & Norfa selaku penganjur utama,moga ada lagi acara2 begini utk merapatkan silaturrahim ghodong2 lama

  2. Norfa berkata:

    Terima Kasih pada zairol & Fitri yg sama2 menjayakan program kita ni…hopefully dgn mini gathering yg kita anjurkan ini dapat merapatkan silaturrahim di antara sesama kita yg dah semakin jauh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: