Gathering TAHAPIAN at Tasik Perdana

Assalamualaikum..

Kepada bebudak tahap batch PMR94 dengan batch SPM96, hari ni 17 Januari 2010 tercatatlah sejarah dimana kita berjaya berkumpul seramai lebih kurang 36 orang dewasa semuanya, belum campur budak-budak lagi.. so seperti yang aku tulih kat Facebook, kat bawah ni gambar full resolution yg boleh korang copy dan cuci. kalau kat facebook kecik sgt.. ok enjoy..

Gambar dari rombongan lelaki

Semua Rombongan Tahapian dgn pasangan masing-masing ( kalau ada ) ke tasik Perdana. Tiada dalam gambar: Fitri & Faisal Shukri (Chai)

Sekian Wassalam, insyaallah ada masa kita organise lagi acara seperti ini ok…

p/s seronok bila dok cerita balik pasal hal-hal sekolah… perangai semua maintain je..