Persahabatan tidak mengenal spesis

Salams.. sebab aku boring gila kat opis hari ni, terjumpa gambo ni kat facebook hammam ( mintak ek ). Aku ni pantang tengok kucing, mesti geram je rasa nak buat bantal.. so tengoklaa gambar kucing bawah ni, kira ikut konsep 1 Malaysia jugak laa ni..

Jaga..jaga kucing tu nak makan burung tu!

Jaga..jaga kucing tu nak makan burung tu!

Nyum2

Nyum2

Lorr... kawan masa sekolah rupenye

Lorr... kawan masa sekolah rupenye

So sweet...

So sweet...

Boleh tolong cari kutu lagi

Boleh tolong cari kutu lagi

Sekian, wassalam.. so jangan laa kita bergaduh-gaduh sesama manusia, ni sebab politik pun boleh gaduh.. macam mana nak maju…

6 Responses to Persahabatan tidak mengenal spesis

  1. Lin berkata:

    Comei mmg comel kucing tu…..tapi klu pegang mesti geli gelemen…..
    Manusia ni sifatnya ada iri hati…..dengki mendengki….sbb tu perkara kecik pun boleh jadi gaduh

  2. Sham berkata:

    Aku tak habis lagi gaduh dengan hang. Dush! Debik! Puk! Pang! Weh, adik bongsu tak lama lagi nak jadi abang. Dah nak dapat adik dah… Tahniah. Jangan buli adik tau…

  3. Shikin berkata:

    erm……gambar ni amat menarik. Ia menggambarkan nilai – nilai murni iaitu kerjasama, tolak ansur and tolak ansur….arr di sini gak saya nak ajak kawan2 join peluang hadirkan diri di seminarhartanah.com. Mai jangan tak mai……

  4. kakashi berkata:

    aku sokong 1000%. Pasal politik pun nak gaduh2, bodoh bagi aku,kedua2 pihak aku xsokong cara bergaduh ni. Nampak sangat gila kuasa dan ada kepentingan. Sedangkan burung dgn kucing boleh gurau2…ekekekeke.
    Kalau nak berkawan pun xperlu laa memilih sgt kan. Yang penting kita pandai jaga diri kita…..sori bro,aku ter”emo” kat blog ko..wakakaka

  5. katakberapi berkata:

    wahh…gle la sahabat sy roy nie. ROY nih. contoh dan ayat mendalam, serasi dengan pembangunan dan kemodenan. nasihat yang penuh motivasi, ketelitian susunan ayat yang memberangsangkan, memberi seribu makna dan pengertian yang seimbang di dalam mengadunkan gerak dan langkah dalam kehidupan.

    sy kenal sahabat sy roy nie gitu2 je. teringin nak jumpa die. roy, ade peluangkah kita bertemu?

  6. fitri berkata:

    penyakit hati ni mmg susah,semua org ada.Marilah kita sama2 sucikan hati kita.Binatang x pe senang,kita yg susah nak kena bersoal jawab kat sana.X lama dah ye roy,sebulan lebih jer,selamat buat persiapan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: