AntiChrist a.k.a Dajjal

labyrinthproof2Assalamualaikum

Malam jumaat lepas saya, fuad dgn kawan dia Fathi tengok cerita lakonan Nicolas Cage – “Knowing” Cerita dimana Nicolas Cage tu dapat satu memo yang disimpan dalam kapsul masa kat sekolah anak dia yang dapat meramal segala malapetaka secara tepat, siap dengan kordinat lagi dari tahun 50 an ke masa kini. Pastu siap dapat meramal hari kiamat lagi di mana masa tu matahari buat spike, orang sains cakap letusan supernova.. mm apa-apa la, so waktu tu semua akan mati. Yang lawak boleh pulak ada alien pilih 2 org terpilih ( the choosen ) untuk naik space ship untuk letak kat galaksi lain, kira Adam & Eve la tu. Haa itulaa cerita hollywood penuh dengan segala yang tersirat termasukla pasal antichrist ni.

OK berbalik ke tajuk atas tu, perasan tak dalam cerita Matrix, diorang ada sebut ‘Zion”, dalam cerita Lord of The Ring ada makhluk mata satu kat menara tu.Besar mata tu siap boleh zoom lagi. dan perasan tak apa maksud di sebalik perkataan Starbuck tu? Kenapa bangunan masjid dan sesetengah gereja termasuklah banguna capital di Washinton berbentuk oktagon dan ada kubah?

Itula propaganda Israel atau Yahudi sebagai penyokong besar dalam menyambut kedatangan Dajal. Starbuck di ambil dari  Star + Buck, Star bermaksud bintang adalah lambang Zionis dan Buck ialah duit membuktikan Starbuck adalah penyumbang besar kepada dana Zionis, Zion dalam cerita Matrix dari perkataan Zionis, dan makluk mata satu tu ialah Dajjal, Bangunan berbentuk kubah dah heksagon dikatakan dapt menarik unsur-unsur positif ( +ve ) manakala yang berbentuk piramid berunsurkan cas negatif. Sebab tu secara automatik kita akan berasa tenang apabila berada di dalam hutan atau di dalam masjid. Itula yang dapat dibongkar apabila anda menonton siri The Arrivals. Anda boleh cari kat youtube atau download full series kat torrent. The arrivals ini membongkar pelan dan persediaan bangsa ini untuk menyambut kedatangan Dajal sebagai tuhan sejak dari zaman dulu lagi. Bila dilihat apa-apa yang terdapat dalam dunia moden hari ini semuanya mempunyai ciri-ciri ideologi Zionist.

p/s Anda boleh download video dari website torrent ni

http://www.torrentreactor.net/torrents/2695300/Hashem%27s-Films-Excerpts-DISC-1 ( video ni juga sebagai tambahan kepada apa yang ada di youtube )

Sekian.

2 Responses to AntiChrist a.k.a Dajjal

  1. Kucingsakitmata berkata:

    info menarik ni….

  2. Pingback: almaribuku.com » Blog Archive » Cerita Sekitar Pesta Buku Kuala Lumpur 2009

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: