Selamat Tinggal Bintulu

MLNG from top

Assalamualaikum.. dan salam sejahtera..

Lama gila saya x update blog nie.. Bak kata perpatah.. hangat-hangat tahi ayam. Bukan apa.. sibuk gila sejak dua menjak nie.. nak ulas buku takde buku. Takkan nak ulas buku teks OUM tak..

Hari ni dah hampir 2 bulan saya bekerja di tempat baru di PJ. well.. jadi org KL.. kena biasakan diri dgn jammed, bawak kereta ciluk-ciluk, tekan-tekan hon.. dan selama 4 tahun 2 bulan di bintulu, banyak kenangan pahit dan manis di sana.. dari sebuah bandar kecil, tetapi bintulu sekarang benar-benar membangun menjadi bandar dengan caranya tersendiri.

Yang penting kenangan bersama-sama kawan-kawan yang semuanya best-best belaka kat Bintulu takkan saya lupakan. Pergi makan kat selera kampung, lepak-lepak kat Refah Cafe memang best…  Setiap hari saya sibuk dengan kawan-kawan yang sememangnya banyak kat sana. So.. jangan lupakan aku yek korang semua..

Sebagai kenangan saya akan meletakkan beberapa keping gambar dan video untuk di kongsi bersama kawan-kawan saya yang boleh di download melalui  website http://www.esnips.com.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: