Siapa malas baca E-Book?

Assalamualaikum dan salam pembaca..

Sapa malas baca e-book pakai Adobe Acrobat Reader? mmm.. mudah saja.. suruh je Adobe tu bacakan untuk anda.. Klik Edit –> Read Out Loud . Jika anda update version 7.0 ke atas.. anda boleh pilih apa sahaja suara yang anda mahu selain dari suara uncle Sam yg ntah apa apa ntah tu.. Anda boleh pilih suara awek. ejas-ejas sikit bagi sedap walaupun bunyi macam robot je.. he he.. Takpe la…. Syukurlah apa yg ada. Saya pun baru je perasan dua tiga hari lepas yang Adobe ada kemudahan robot tu.. dah pakai bertahun-tahun dah..

Oklaah takleh nak cakap banyak assigment tak siap lagi nie.. itulaa keje last minit.. itulaa hidup seorang worker, businesman dan student macam saya ni. 3 in 1 lagi tu.. Tapi kalau keje last-last minit nie.. idea mencurah-curah.. takyah buat-buat rangka.. mengadap komputer taip jee apa-apa yang boleh dirapukan.. he he.. OK.. sambung kerja.. Sekian Wassalam..

3 Responses to Siapa malas baca E-Book?

  1. Fuad berkata:

    Good luck bro🙂

  2. shamsul berkata:

    Kau plak kan robot kilang gas yang boleh berkata-kata dan menulis blog…

    hi hihi hi

    Shamsul – Singapura

  3. shamsul berkata:

    Roy,

    Click View -> Read Out Loud

    Bukan click Edit

    Shamsul – Singapura

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: